GPdesign, individuell coachningGPdesign, referenser coachning

Sagt om Gunilla

Som coach är Gunilla förstående och ödmjuk – mycket medmänsklig! Hon ser mina hinder som jag inte ser och får mig att både se och övervinna dem! Hon driver på processen så jag kommer vidare, hon stöttar mig när det känns riktigt jobbigt. Hon är fantastisk!
Lena Jöhnemark

Gunillas röst ger mig ett lugn, en harmoni i min kropp som jag verkligen behöver i min "ruschiga" värld. Hon får mig att landa, att tänka till och att inse en massa saker som jag aldrig trodde att jag hade eller kunde.
Gunilla har betytt, och betyder otroligt mycket för mig eftersom jag får många nya insikter varje gång vi pratas vid.
Nina Ljungars Ripstrand


För mig är Gunilla en varm och ödmjukt utmanade coach. Tack vare henne ser och tror jag på min fulla potential att lyckas med det jag vill företa mig.
Lotta Pahleteg

Med stor tacksamhet tänker jag på Gunilla och våra samtal. Hon ger ett generöst lyssnande, ställer kreativa frågor och står kvar tills jag hittar mina svar och lösningar. Genom sin erfarenhet och den hon är känner jag mig fullständigt trygg. Jag önskar att alla får chansen att växa som jag har fått göra under den här våren. Det finns så mycket insikter att plocka fram och med rätt stöd går det så mycket lättare.
Annika Stenberg
GPdesign, individuell coachning

Gunilla Petersén GPdesign gunilla@gpdesign.se 023-605 07 070-308 30 90 Sundborn